Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya oturmak

Rüyada masaya oturmak

Rüyada masaya oturmak evin kasasına giren gelirin artacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, başarılarının takdir edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masaya oturmak gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada masanın etrafında oturmak gerekirse özür dileneceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada masa oturmak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masanın üstünde oturmak yeni şeyler deneneceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada yemek masasına oturmak herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın üzerinde oturmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki masasında oturmak esenliğe ve feraha kavuşacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında oturmak işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments