Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın üzerinde oturmak

Rüyada masanın üzerinde oturmak

Rüyada masanın üzerinde oturmak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada toplantı masasında oturmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada nikah masasında oturmak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa etrafında oturmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek masasına oturmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın etrafında oturmak prestij kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada nikah masasına oturmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments