Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek masasına oturmak

Rüyada yemek masasına oturmak

Rüyada yemek masasına oturmak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulur.

Rüyada yemek masasına oturmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada yemek masasında oturmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek masasına oturmak rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, çirkin sözler işitileceğine yorulur.

Rüyada masanın üstünde oturmak ticaretinin ilerleyeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada masaya oturmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine yorulur.

Rüyada nikah masasına oturmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada nikah masasında oturmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine yorulur.

Rüyada masa başında oturmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments