Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa oturmak

Rüyada masa oturmak

Rüyada masa oturmak günlerini bunun için harcayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa oturmak gördüyseniz:

  • Çok ya da ağır sorular sormaktan kaçınmayın.

Rüyada nikah masasında oturmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, çok üst mevkilere geleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Rüyada masanın üzerinde oturmak mubah olmayan yollara sapacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, işinden ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek masasında oturmak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada masanın etrafında oturmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa başında oturmak kötülüklerden uzaklaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada içki masasında oturmak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, azap çektiğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments