Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor masa örtüsü görmek

Rüyada mor masa örtüsü görmek

Rüyada mor masa örtüsü görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, bereketli günler geçirileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına işarettir.

Rüyada mor masa örtüsü gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Rüyada mor masa örtüsü görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, isteklerin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada masa örtüsü yakmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments