Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın üstüne çıkmak

Rüyada dağın üstüne çıkmak

Rüyada dağın üstüne çıkmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada dağın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Olaylar istediğiniz şekle bürünmeye başlıyor.

Rüyada dağın üstüne çıkmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutun üstüne çıkmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada taş üstüne çıkmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada suyun üstüne çıkmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, işlerini boşvereceğine delalet eder.

Rüyada kamyonun üstüne çıkmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hem yeni yerler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet eder.

Rüyada çatı üstüne çıkmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments