Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam masanın kırıldığını görmek

Rüyada cam masanın kırıldığını görmek

Rüyada cam masanın kırıldığını görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada cam masanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Haydi, bunu kanıtlayın.

Rüyada cam masanın kırıldığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış masa görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada masanın kırıldığını görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada cam masa görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada cam masa kırmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, şansın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam masa silmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada araba camı kırılması görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada cam bardakların kırıldığını görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments