Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz masa almak

Rüyada beyaz masa almak

Rüyada beyaz masa almak sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, feraha ereceğine işarettir.

Rüyada beyaz masa almak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Rüyada beyaz masa silmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yemek masası görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz masa almak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renk masa görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments