Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek rahat bir hayat yaşayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek dertlerin başlayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu masa görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemekle dolu masa görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çok dikkat çekeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemeklerle dolu masa görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yemek dolu masa görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birine yiyecek vermek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments