Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış masa görmek

Rüyada kırılmış masa görmek

Rüyada kırılmış masa görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kırılmış masa gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada masanın kırıldığını görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış masa görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada cam masanın kırıldığını görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, tatsız durumlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada iş masası görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli masa örtüsü görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz masa görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, canlanacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yiyeceklerle dolu masa görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments