Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli masa görmek

Rüyada renkli masa görmek

Rüyada renkli masa görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada renkli masa gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Rüyada beyaz renk masa görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli masa görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, işlerinin rast gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli masa örtüsü görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, yokluğun biteceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ofis masa görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa yaptırmak destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada masayı toplamak sıkıntılarını arkasında bırakacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada ameliyat masasından kaçmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments