Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masanın altına girmek

Rüyada masanın altına girmek

Rüyada masanın altına girmek desteksiz kalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, eşlerin boşanacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine inanılır.

Rüyada masanın altına girmek gördüyseniz:

  • Fazla para harcamamak koşuluyla bazı kişilere yardım edebilir veya tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada masa altına girmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada masanın altına girmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kederlerinin son bulacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masanın altına saklanmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada altın masa görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada masa altına saklanmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine alamet eder.

Rüyada toprak altına girmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, başarılı adımlar atılacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaf altına girmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada şemsiye altına girmek de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments