Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın masa görmek

Rüyada altın masa görmek

Rüyada altın masa görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada altın masa gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Rüyada altın masa görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, düşmanlarına da dost olacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa altına saklanmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masanın altına saklanmak toplum içinde daha oturaklı davranacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa altına girmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada masanın altına girmek kısmetinin kapanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada nikah masasında terk edilmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, şansın döneceğine rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments