Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf altına girmek

Rüyada çarşaf altına girmek

Rüyada çarşaf altına girmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sağlığının geri geleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çarşaf altına girmek gördüyseniz:

  • Alınan kararlar yaklaşan aylarda şekillenecek olayları da etkileyebilir.

Rüyada çarşaf altına girmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sıkıntılarını aşacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara çarşafa girmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yorganın altına girmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın altına girmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada şemsiye altına girmek çarelere kavuşacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada deniz altına girmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, iyi habere, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun altına girmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, bazı ortak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada araba altına girmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments