Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa altına girmek

Rüyada masa altına girmek

Rüyada masa altına girmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa altına girmek gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz.

Rüyada masanın altına girmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa altına girmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada altın masa görmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Rüyada masanın altına saklanmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa altına saklanmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın altına girmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada çarşaf altına girmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada suyun altına girmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments