Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa yaptırmak

Rüyada masa yaptırmak

Rüyada masa yaptırmak kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kişinin içinin daralacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa yaptırmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada masa çizmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalettir.

Rüyada masa satın almak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilardo masasi görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat masasından kalkmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada masanın üstünde yatmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Rüyada masa oturmak rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada nikah masasında terk edilmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kafasının rahatlayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments