Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa sildiğini görmek

Rüyada masa sildiğini görmek

Rüyada masa sildiğini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa sildiğini gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Rüyada masa sildiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada cam masa silmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına tabir olunur.

Rüyada masa silmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın tozunu silmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işarettir.

Rüyada beyaz masa silmek karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada masayı silmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sümüğünü silmek hayattan her istediğini alacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Rüyada koltuk sildiğini görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments