Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa silmek

Rüyada masa silmek

Rüyada masa silmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada masa silmek gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada beyaz masa silmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada masanın tozunu silmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masayı silmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam masa silmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işarettir.

Rüyada masa sildiğini görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada masa silmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek kalp kıracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada dökülen suyu silmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments