Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz masa silmek

Rüyada beyaz masa silmek

Rüyada beyaz masa silmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, başarı elde edeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, zenginliği bulacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa silmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığınızı enerjiye dönüştürememekten kaçının.

Rüyada beyaz masa silmek komşular tarafından kötülenileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, günahların da affolacağına rivayet eder.

Rüyada cam masa silmek zahmet veren işlerin artacağına, boş yere korku duyulacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada masanın tozunu silmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret eder.

Rüyada masa silmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, ticarette yol katedeceğine, kazancının günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada masayı silmek hedeflerine yaklaşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa sildiğini görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz kapı silmek günü birlik tatillere çıkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz halı silmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi olarak zarar edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments