Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk sildiğini görmek

Rüyada koltuk sildiğini görmek

Rüyada koltuk sildiğini görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, mali krize gireceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Rüyada koltuk sildiğini gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada koltuk sildiğini görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada koltuk silmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada makyajı silmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğini silmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını silmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada mutfak dolabı silmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin altını silmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada göz makyajı silmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments