Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa başında çalışmak

Rüyada masa başında çalışmak

Rüyada masa başında çalışmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sorunlarının son bulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına inanılır.

Rüyada masa başında çalışmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bağlantılar veya bilgiler hayatı farklı algılamanıza neden olabilir.

Rüyada masa başında çalışmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa başında birini görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalettir.

Rüyada masa başında görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet eder.

Rüyada masa başında konuşmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa başı iş görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ev sahibi olacağına yorulur.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet eder.

Rüyada masa başında oturmak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet eder.

Rüyada başını örtmeye çalışmak sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, dertlerin aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments