Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli masa örtüsü görmek

Rüyada renkli masa örtüsü görmek

Rüyada renkli masa örtüsü görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet eder.

Rüyada renkli masa örtüsü gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Rüyada renkli masa örtüsü görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hastalıkların uzak duracağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü ütülemek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü yakmak keyfin ve huzurun yerine geleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Rüyada masa örtüsü almak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments