Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi masa örtüsü görmek

Rüyada mavi masa örtüsü görmek

Rüyada mavi masa örtüsü görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi masa örtüsü gördüyseniz:

  • Kişisel yatırımlara önem vermeniz maddi açıdan büyümenize yardım edebilir.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçekli masa örtüsü görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalettir.

Rüyada dantelli masa örtüsü görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli masa örtüsü görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa örtüsü ütülemek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalettir.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa örtüsü işlemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments