Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel masa örtüsü görmek

Rüyada güzel masa örtüsü görmek

Rüyada güzel masa örtüsü görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada güzel masa örtüsü gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa örtüsü satın almak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü sermek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada masa örtüsü ütülemek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada mavi masa örtüsü görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments