Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriyede kalmak

Rüyada askeriyede kalmak

Rüyada askeriyede kalmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalettir.

Rüyada askeriyede kalmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor.

Rüyada askeriyede kalmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeriyeye girmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine alamet eder.

Rüyada askeriyede çalışmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada askeriyede görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işarettir.

Rüyada askeriye kapısı görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Rüyada askeriye arabası görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendini askeriyede görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, korkularından kurtulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada askeriye ve asker görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments