Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriyede çalışmak

Rüyada askeriyede çalışmak

Rüyada askeriyede çalışmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada askeriyede çalışmak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada askeriyede çalışmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada askeriye arabası görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada askeriye ve asker görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini askeriyede görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeriyede yemek yemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeriyede namaz kılmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada askeriyeye girmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Rüyada askeriyede olmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments