Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriye kapısı görmek

Rüyada askeriye kapısı görmek

Rüyada askeriye kapısı görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada askeriye kapısı gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Rüyada askeriye kapısı görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeriyede olmak eski bir davanın tekrar açılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet eder.

Rüyada askeriye ve asker görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeriyede çalışmak güzel bir yola çıkılacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada askeriyeye girmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada askeriye arabası görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada kendini askeriyede görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada askeriyede namaz kılmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments