Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriyede görmek

Rüyada askeriyede görmek

Rüyada askeriyede görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada askeriyede gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri duygularınızdan bağımsız tutmanızda fayda var.

Rüyada askeriyede namaz kılmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada askeriyede olmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeriye arabası görmek daima secde ve şükür edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işarettir.

Rüyada askeriyede yemek yemek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeriyede kalmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret eder.

Rüyada kendini askeriyede görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına yorulur.

Rüyada askeriyede görmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada askeriyeye girmek maneviyata yöneleceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments