Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriye arabası görmek

Rüyada askeriye arabası görmek

Rüyada askeriye arabası görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeriye arabası gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada askeriye arabası görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada askeriyede kalmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeriyede olmak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına yorulur.

Rüyada kendini askeriyede görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada askeriyeye girmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, şansının ve bahtının döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeriye kapısı görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Rüyada askeriyede namaz kılmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, masa başı bir işe girileceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada askeriyede yemek yemek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments