Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriyeye girmek

Rüyada askeriyeye girmek

Rüyada askeriyeye girmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada askeriyeye girmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda daha akılcı davranmaya özen gösterin.

Rüyada askeriyeye girmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada askeriyede görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeriyede çalışmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada askeriyede yemek yemek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeriyede olmak dertleri biteceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işarettir.

Rüyada askeriyede namaz kılmak çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada askeriye ve asker görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada askeriye kapısı görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments