Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini askeriyede görmek

Rüyada kendini askeriyede görmek

Rüyada kendini askeriyede görmek masa başı bir işe girileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, huzurlu günlerin geleceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada kendini askeriyede gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada askeriye kapısı görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeriyeye girmek bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeriyede kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına tabir olunur.

Rüyada askeriyede olmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeriyede namaz kılmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeriye arabası görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada askeriyede görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeriye ve asker görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments