Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa başında görmek

Rüyada masa başında görmek

Rüyada masa başında görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, eski enerjisini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa başında gördüyseniz:

  • Planlarınızda anormal değişiklikler oluşmasını istemiyorsanız sır saklamanız gerekiyor.

Rüyada masa başında oturmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, amaçlarını yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada masa başında çalışmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada masa başı iş görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa başında görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet eder.

Rüyada masa başında birini görmek günah işleyeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada masa başında konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa sandalye görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments