Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa başında birini görmek

Rüyada masa başında birini görmek

Rüyada masa başında birini görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yeni bir hayata başlayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada masa başında birini gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada masa başında oturmak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa başında çalışmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada masa başında birini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada masa başında konuşmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Rüyada masa başı iş görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada masa başında görmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı masa örtüsü görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments