Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa sandalye görmek

Rüyada masa sandalye görmek

Rüyada masa sandalye görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa sandalye gördüyseniz:

  • Size seven, takdir eden kişiler halen destekçiniz olmaya devam ediyor ya da belli hayranlarınızın sizden uzaklaştığını düşünüyorsanız, irtibat kurabilirsiniz, merak etmeyin.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına inanılır.

Rüyada masa sandalye görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa ve sandalye görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Rüyada yeni masa sandalye almak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandalye masa görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada sandalye ve masa görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rahat erileceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments