Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa başında konuşmak

Rüyada masa başında konuşmak

Rüyada masa başında konuşmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kariyer edineceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, idealist davranacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada masa başında konuşmak gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada masa başında konuşmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Rüyada masa başında çalışmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada masa başında çalıştığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet eder.

Rüyada masa başında görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına yorulur.

Rüyada masa başında birini görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada masa başı iş görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa başında oturmak elini attığı her işi yerine getireceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada mezar başında konuşmak eşlerin arasına kara kedi gireceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, özel muamele göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments