Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını örtmeye çalışmak

Rüyada başını örtmeye çalışmak

Rüyada başını örtmeye çalışmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet eder.

Rüyada başını örtmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendi fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada masa başında çalışmak manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada başını örtmeye çalışmak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sorumluluk alacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada ölüyü gömmeye çalışmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada bebek öldürmeye çalışmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yol alacağına işaret eder.

Rüyada ezan okumaya çalışmak neşesini kaçıracağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay demlemeye çalışmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada okulda çalışmak ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments