Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul ve soğan görmek

Rüyada marul ve soğan görmek

Rüyada marul ve soğan görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, anne baba duasının alınacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada marul ve soğan gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Rüyada yeşil soğan marul görmek istediği noktalara ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret eder.

Rüyada marul ve soğan görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada marul almak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada toprakta marul görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına alamet eder.

Rüyada böcekli marul görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Rüyada lahana marul görmek rahatın yerine geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments