Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan marul görmek

Rüyada yeşil soğan marul görmek

Rüyada yeşil soğan marul görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan marul gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Rüyada yeşil soğan marul görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada marul yeşil soğan görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul ve soğan görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil marul almak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada marul ve yeşillik görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada yeşil marul yemek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil marul görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments