Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul almak

Rüyada marul almak

Rüyada marul almak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, insanlara küsüleceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada marul almak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir problemin büyümesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yeşil soğan ve marul görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına inanılır.

Rüyada tarlada marul toplamak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada marul topladığını görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan marul çıkarmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada marul salatası görmek asık yüzlerin güleceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul tarlası görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden marul toplamak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, örnek insan olacağına delalettir.

Rüyada tarlaya marul ekmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments