Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana marul görmek

Rüyada lahana marul görmek

Rüyada lahana marul görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kötü olayların meydana geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana marul gördüyseniz:

  • Konuyu ilgilendiren diğer taraflar onaylamasa da, siz, pek çok ilişkinizin veya anlaşma, plan ya da düzenlemelerin gidişatı ya da geleceği hakkında kararınızı verdiniz.

Rüyada marul ve lahana görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana ve marul görmek kırgınların barışacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lahana marul görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalettir.

Rüyada marul kesmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada marul ve soğan görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçede marul görmek rahat bir hayat yaşayacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada marul satmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul yediğini görmek kurulu düzeninin olacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments