Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekli marul görmek

Rüyada böcekli marul görmek

Rüyada böcekli marul görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, sorunların hallolacağına, işlerinin başarılı olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada böcekli marul gördüyseniz:

  • Belli konuların içinde yer almaya karar vermeden önce, içerdiği riskleri araştırmanız gerekiyor.

Rüyada böcekli marul görmek sorunların zor bir durum yaşatacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet eder.

Rüyada marul görmek günahkâr olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada marul ve soğan görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, maddi gücünü yitireceğine inanılır.

Rüyada göbek marul görmek saygınlık kazanacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Rüyada marul yapmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada marul koparmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bereket ve huzur getireceğine delalettir.

Rüyada yeşil marul görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet etmektedir.

Rüyada marul kesmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments