Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek yemek görmek

Rüyada ekmek yemek görmek

Rüyada ekmek yemek görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek yemek gördüyseniz:

  • Dikkatleri üzerinize çekmemeye çalışmalısınız.

Rüyada ekmek arasında peynir yemek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, derdin sona ereceğine yorulur.

Rüyada turşu ekmek yemek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, geçim derdinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt ve ekmek yemek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karpuz ekmek yemek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada oruç iken ekmek yemek maddi sorunlarının çözüleceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızarmış ekmek yemek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada saç ekmeği yemek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada tuz ekmek yemek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, içinin ferahlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments