Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı görmek

Rüyada mantı görmek

Rüyada mantı görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ağız tadının da kaçacağına, daha sık bir araya geleceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı gördüyseniz:

  • Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı arttıracak.

Rüyada mantı almak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı satın almak hoşluk içinde olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dolma mantı görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada mantı açtığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dinamik olacağına delalet eder.

Rüyada mantı kestiğini görmek yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı ikram etmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantı yaptığını görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Rüyada birinin mantı yediğini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments