Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma mantı görmek

Rüyada dolma mantı görmek

Rüyada dolma mantı görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, üzüleceğine ve pişman olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dolma mantı gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Rüyada dolma mantı görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Rüyada mantı yaparken görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada mantı hamuru görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantı yapmak başarılı bir kişi olunacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kazançta zarar edeceğine inanılır.

Rüyada mantı yemek görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işaret eder.

Rüyada birine mantı vermek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi durumun düzeleceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize alamet eder.

Rüyada kuru mantı görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin başına geçeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments