Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yaptığını görmek

Rüyada mantı yaptığını görmek

Rüyada mantı yaptığını görmek darlanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı yaptığını gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada mantı yemek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı bükmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine yorulur.

Rüyada mantı sıkmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, alkış alacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret eder.

Rüyada mantı hamuru açmak istek ve arzularının gerçekleşeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada mantı görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada mantı çorbası içmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına işaret eder.

Rüyada mantı açtığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments