Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı kestiğini görmek

Rüyada mantı kestiğini görmek

Rüyada mantı kestiğini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, hedeflerini tutturamayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Rüyada mantı kestiğini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklığınızın olumlu getirileri olabilir.

Rüyada mantı kestiğini görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kimseyle konuşmayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada mantı kapatmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada etli mantı görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada mantı hamuru görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı hamuru açmak fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada pişmiş mantı görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada dolma mantı görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine mantı vermek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments