Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı satın almak

Rüyada mantı satın almak

Rüyada mantı satın almak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, yetkili bir göreve atanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı satın almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Rüyada mantı satın almak yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, insanların afiyet bulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına inanılır.

Rüyada mantı görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işinde ustalaşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada mantı satmak kendi işinin sahibi olacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada mantı kesmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, evlatlarından hayır bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mantı açtığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sevgi göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada mantı pişirdiğini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru mantı görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı yapıldığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, işiyle nam salacağına, emeğinden hayır göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments