Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı almak

Rüyada mantı almak

Rüyada mantı almak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşama hevesinden olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada mantı almak gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada mantı hamuru görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantı yemek görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada mantı çorbası görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir işe girileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantı ikram etmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru mantı görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantı çorbası içmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantı görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada mantı yaptığını görmek hayır getirecek bir yola girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments