Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı açtığını görmek

Rüyada mantı açtığını görmek

Rüyada mantı açtığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına işarettir.

Rüyada mantı açtığını gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Rüyada mantı açtığını görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada mantı çorbası içmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada hamur mantı görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, çok hayır duası alacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına işaret eder.

Rüyada mantı yapmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hayallerin yarıda kalacağına, darlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mantı doldurmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mantı kestiğini görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada mantı satın almak maddi durumun düzeleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada mantı makarna görmek çok hayırlı şeylere, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments