Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin elini öpmek

Rüyada askerin elini öpmek

Rüyada askerin elini öpmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına inanılır.

Rüyada askerin elini öpmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı veya arkadaşlık ilişkilerinizi genişletebilirsiniz.

Rüyada askerin elini öpmek yakın zamanda rahat edeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri öpmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerin elini tutmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerin elinde silah görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada askerin elinde bayrak görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, durulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada önemli birinin elini öpmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına delalettir.

Rüyada kadın eli öpmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek huzuru yakalayacağına, işlerinde bereket olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments